Referenties

Wat ons aanspraak was het feit dat Marc zelf meedacht met onze verbouwing en restauratie. Hij gaf advies en kwam met ideeën. Tijdens de restauratie is het plan een aantal keren aangepast hetgeen geen enkel probleem was. Marc was iedere dag aanwezig om de stand van zaken door te nemen. Hij hield zich stipt aan de afspraken en hield ons op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wij zijn erg tevreden over het resultaat.

Van Thoor Bouwservice verbouwing Gronsveld Maastricht

Carola en Wiet ten Doeschate, Gronsveld


Wij werken al jaren samen met Van Thoor Bouwservice bij het plaatsen van onze keukens. De samenwerking verloopt soepel en prettig. We zijn tevreden over het werk dat Van Thoor Bouwservice levert. Ze hebben de kennis en ervaring die wij zoeken.

Het Keukenhuis, Cadier en Keer


Van Thoor Bouwservice heeft het dak van ons bedrijfspand in Gronsveld vernieuwd. Het dak was onderdeel van een grote verbouwing van de bakkerij. Omdat er maar een beperkte tijd was voor deze verbouwing waren afstemming tussen de verschillende partijen en een goede organisatie erg belangrijk. We zijn tevreden over de snelheid en professionaliteit waarmee Van Thoor Bouwservice e.e.a. heeft afgehandeld.

 Dakrenovatie Peter Lemmens

Boudewijn Cox, financieel directeur Peter Lemmens Patisserie\Chocolaterie


Sinds de oprichting van Van Thoor Bouwservice ben ik zeer tevreden over onze samenwerking. Marc begon bij mij met het oplossen van storingen en kabelbreuken en daarna, door de professionele en persoonlijke benadering van Marc van Thoor, uitgegroeid tot onze allround ‘huis’ aannemer. Wij leveren al jaren diverse bouwmaterialen aan Van Thoor Bouwservice en zorgen voor de afvalverwerking van zijn projecten.

Jan Piet Rietdijk


Van Thoor Bouwservice heeft het dak van ons pand vernieuwd en een dakkapel geplaatst. We zijn erg tevreden over het geleverde werk. Het personeel werkte zorgvuldig en netjes, bovendien waren het prettige mensen.

Dak en Dakkappel

Petra en Marcel,  Amuse Gronsveld.


 Overtuigd? Neem dan even contact op voor een afspraak!